JA HI HA PROGRAMA DE LES FESTES DE SANT PERE 2022

2364
Foto d'arxiu sardinada de 2019. Després de dos anys de pandèmia, el Moll Vell tornarà ser escenari de les festes de Sant Pere.

Ja hi ha programa de les festes de Sant Pere de 2022 que s’allargaran un parell mallorquí de dies. La primera activitat serà el dissabte 25 de juny, però el gruix del programa es concentra els dies 28 i 29 de juny.

El dissabte 25 de juny, a les 19’30 hores, s’inaugurarà l’exposició “De la mar a la taula”, al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença (carrer Mestral, número 15). Aquesta exposició es podrà visitar fins al 6 de juliol, de 18 a 20 hores.

Sardinada i molt més

El dimarts 28 de juny, a partir de les 19’30 hores, hi haurà una cercavila a càrrec de la Banda de Cornetes i Tambors de Pollença.

A partir de les 20 hores, al Moll Vell, es farà la sardinada popular que amenitzaran els Xeremiers Orats. Els assistents han de dur plat, tassó i coberts. La resta ho aporta la Confraria de Pescadors.

PUBLICITAT

Per acabar la vetlada, a partir de les 22 hores, hi haurà un concert d’havaneres a càrrec del grup Embat. No hi faltarà el rom cremat per a tothom.

Sant Pere

Ja el dia de Sant Pere, l’activitat començarà a les 11 del matí, amb una missa solemne que es dirà a la parròquia de la Mare de Déu del Carme i que estarà presidida per diaca pollencí Mossèn Gabriel Torrandell Cerdà.

A les 12 hores, al Moll Vell, hi haurà l’acte institucional i, a continuació, a la Sala de Socis de Club Nàutic, hi haurà el lliurament dels premis del VIII Concurs de dibuix “Badia de Pollença” que organitza cada any l’associació cultural Amics de Sant Antoni.

A partir de les 14 hores, al restaurant La Llonja, hi haurà el dinar de germanor. Totes les persones interessades en assistir-hi, ja es poden inscriure a la Confraria de Pescadors (passeig Saralegui, 8) fins al 27 de juny o bé telefonant al 971 868 106 / 680 557 949.

A les 20 hores, els Gegants pollencins i els caparrots de l’Esbart de Sant Jordi acompanyats pels Xeremiers de la Font du Gall faran una cercavila pels carrers del Moll.

I, a les 21 hores, començarà el pa amb oli solidari al Moll Vell que enguany anirà a benefici de PRODIS qui també gestionarà la taverna del Moll Vell durant aquestes festes de Sant Pere, les primeres després de la pandèmia del coronavirus.

Durant la vetlada del dia de Sant Pere, Aires de la Cala farà ball de pagès al mateix Moll Vell.

Per acabar, s’ha de dir que, els dies 28 i 29 de juny, entre les 18 i les 23 hores, al Moll Vell, hi haurà Mercadet de Sant Pere.

PUBLICITAT