JA HI HA DATA PER A LA PUJADA DE LA PART FORANA A LLUC A PEU

191

L’Associació d’Antics Blavets, organitzadora de la Pujada a Lluc des de la part forana, ha presentat auvi el cartell per a l’edició d’aquest 2022, després de dos anys de pandèmia.

La pujada a Lluc de la Part Forana se celebrarà el dissabte 10 de setembre i la matinada del diumenge 11, amb punts de sortida des de diferents indrets de Mallorca. Des de fa uns anys ençà, Pollença participa d’aquesta tradició que, aquest 2022, preveu reunir més de 8.000 peregrins, des de 48 municipis de Mallorca.

L’Associació d’Antics Blavets compta amb el suport del Consell de Mallorca, que ha fet una aportació de 40.000 euros per organitzar aquest esdeveniment. De fet, avui, dijous 23 de juny, el conseller de Presidència, Javier de Juan, acompanyat del batle de la Pobla i president dels Antics Blavets, Llorenç Gelabert, i de l’autor del cartell, Xisco Duarte, han presentat el cartell amb el qual es donarà difussió a la Pujada a Lluc a peu de la Parta Forana.

De Juan ha felicitat l’artista i ha animat la gent a participar-hi. “Després de dos anys sense poder fer-ho, serà una gran oportunitat de poder gaudir d’aquesta multitudinària trobada al Santuari de Lluc. Una tradició molt nostra que uneix espiritualitat, esport, natura i cultura”, ha dit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT