INTENS CAP DE SETMANA PER A EU MOLL TC

289
Els tennistes més jovenets d'Eu Moll TC participaren en una Diada de Tennis a la Pobla.

El cap de setmana passat, Eu Moll Tennis Club va viure un cap de setmana intens durant el qual recolliren bons resultats.

D’entrada, al Campionat de Mallorca per equips, l’equip cadet va guanyar 2 a 3 a l’Sporting Tennis Club. Això va ser a la confrontació que disputaren aquest diumenge 20 de febrer, a Portals. L’equip estava format per Gaspar Company, Jaume Socias, Valentín Dragne i Jaume Palmer, i les victòries de Jaume Socias, Gaspar Company i Jaume Palmer feren que l’equip cadet d’Eu Moll TC s’adjudiqués la confrontació i es col·locàs en primera posició del seu grup després de la disputa de dues jornades. 

L’equip cadet d’Eu Moll TC va fer segon al Campionat de Mallorca.

També hi va haver representació de jugadors d’Eu Moll Tennis Club al primer torneig de la Lliga Promoció que es va organitzar a l’Open Marratxí. En aquest cap de setmana del 19 i 20 de febrer es va disputar la fase de grups. Els jugadors inscrits per part del club del Moll foren: Hugo Calviño, Pau Ferrer, Aina Socias, Samuel Company, Hugo Pareja i Dani Andronic. D’aquests sis jugadors, els cinc primers aconseguiren classificar-se per a la fase d’eliminatòries a disputar el proper cap de setmana. 

Finalment, els nins i nines més joves del club però que ja disputen partits varen anar a la Pobla per a participar en una jornada de tennis dels Jocs Esportius Escolars, que se celebrà al polisportiu municipal, el matí del 19 de febrer. Nins i nines d’entre 8 i 11 anys dels clubs de Lloseta, la Pobla i Eu Moll TC jugaren partits a 4 jocs amb la supervisió dels entrenadors. La jornada va contar amb nou jugadors del club del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT