INTENS CAP DE SETMANA DE SANT ANTONI AL CLUB POLLENÇA

627

Aquest cap de setmana serà intens al Club Pollença, on avui, dijous 12 de gener, hi ha cinema i l’activitat no s’aturarà fins a dilluns 16 de gener, dissabte de Sant Antoni, amb el fogueró.

Aquestes són les activitats programades:

Avui, dijous 12 de gener, a les 20’30 hores, es projecta La donzella, un drama romàntic de Corea del Sud de 2016, dirigit per Park Chan-Wook. El film recrea Corea en la dècada de 1930, durant la colonització japonesa. Una jove, Sookee, és contractada com a criada d’una japonesa rica, Hideko, que viu reclosa en una gran mansió sota la influència d’un tirà. Sookee guarda un secret, i amb l’ajuda d’un estafador que es fa passar per un comte japonès, planeja quelcom per a Hideko.

Divendres 13 de gener, a les 20’30 hores, les actrius Luqui Herrero, Agnès Llobet i Maria Bauçà, dirigides per Rafel Duran, donaran vida a l’obra de teatre Un matrimoni de Boston de David Mamet.

PUBLICITAT

Un matrimoni de Boston és una obra de teatre en què David Mamet aprofita l’expressió que, als Estats Units i a finals del segle XIX, s’usava per denominar les parelles lèsbiques. Així que, en la societat puritana de finals de segle XIX, uns personatges femenins intenten sobreviure a la moral victoriana. Es tracta d’una obra amb gran artifici dialèctic i, com és propi de l’univers Mamet, res no és el que sembla i les sorpreses arriben en els moments més insospitats. De la mà de Rafel Duran, l’obra de Mamet és actualitzada i virada cap al caire més humorístic. En qualsevol cas, els personatges mantenen l’essència dels éssers ferits, contradictoris, xantatgistes, ambiciosos…

Com en altres ocasions, es farà servir el sistema de taquilla inversa, o sigui que, a la sortida, cadascú deixarà els doblers que cregui oportú deixar.

Dissabte 14 de gener, a les 20’30 hores, a la Quadra, s’inaugurarà l’exposició “Foguerons de Sant Antoni, 1977-1987”, una selecció d’instantànies del fotògraf Miquel Cerdà “Micer” dels foguerons que es feren durant aquesta dècada de plenitud, després que l’any passat es fes un recorregut des dels inicis d’aquesta festa.

Diumenge 15 de gener, a les 12 hores, es presentarà el llibre-cd Conta’m una cançó, un projecte de cançons contades. Les lletres i els dibuixos són de Dolors Boatella, mentre que les cançons són cantades per Margui Juanico i els textos recitats per Joan Taltavull. La producció musical i l’edició d’aquest llibre-cd Conta’m una cançó que arriba a Pollença amb ganes de contar, cantar i jugar, és de Cris Juanico.

Diumenge 15 de gener, a les 19 hores, el periodista Antoni Janer parlarà sobre “Dimonis, del món clàssic a l’actualitat”. Janer analitzarà el llegat clàssic en l’imaginari escatològic cristià, posant especial èmfasi en la figura del dimoni, de Satanàs, l’antagonista de Déu que agafa elements del déu selvàtic Pan. Tot plegat emmarcat en el context de la cultura judeocristiana que agafa elements del món clàssic.

Finalment, dilluns 16 de gener, a la plaça del Mercat, el Club farà un fogueró amb torrada.

Per al sopar de Sant Antoni, els socis poden passar a recollir els tiquets fins a diumenge 15 de gener. Tant per recollir els tiquets com per retirar el sopar el dia del fogueró, és imprescindible presentar el carnet de soci. Les persones que no siguin sòcies del Club també poden sopar al fogueró. Per això, cal pagar el preu del tiquet que és de 5 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT