INSTAL·LEN CÀMERES DE VIGILÀNCIA AL MIRADOR DEL COLOMER

311

L’ajuntament de Pollença ha instal·lat aquests dies dues càmeres de vigilància al mirador del Colomer amb la intenció d’acabar amb les incidències amb carteristes i robatoris a l’interior de vehicles que es produeixen en aquella zona, sobretot durant la temporada turística.

Durant aquest any passat, tant des de la Policia Local com des de la Guàrdia Civil, s’han fet controls per reduir aquestes substraccions. Ara bé, davant la dificultat per acabar amb aquests casos que creen inseguretat ciutadana, s’ha optat per instal·lar càmeres de vigilància i així tenir controlada la zona durant els 24 hores del dia.

I és que aquestes càmeres enregistren tot allò que ocorre al seu voltant, deixant així contància d’allò que passa allà dat i permetent recuperar les imatges en cas d’així requerir-ho.

L’any 2019, es varen denunciar fins a 489 substraccions. L’any 2020, a causa de les restriccions per mor de la pandèmia, baixaren a 290 denuncies per robatori en aquella zona i l’any 2021 baixaren encara més en intensificar vigilància de la zona entre la Policia Local i la Guàrdia Civil.

PUBLICITAT
PUBLICITAT