INSTAL·LACIONS ESPORTIVES OBERTES, SERVEIS DE BAR TANCATS

246

“L’ajuntament de Pollença demostra deixadesa de funcions per no tenir els serveis de bar licitats” apunten des de Junts Avançam en referència als bars dels polisportius municipals, on les instal·lacions esportives estan obertes, però els bars tancats.

A través d’una nota de premsa, Junts Avançam senyala que “les instal•lacions esportives de Pollença i el Moll estan en ple funcionament i inicien un nou curs esportiu.

Actualment es permet l’accés a les graderies i aquestes estan obertes al públic en general amb una limitació del 50 per cent d’aforament.

Malauradament malgrat fa mesos la normativa ja permet l’obertura dels serveis de bar i cafeteria, la realitat és que l’Ajuntament de Pollença manté aquests serveis tancats i no els té licitats, fet que evidencia la deixadesa de funcions de l’Ajuntament de Pollença i de la seva regidora d’esports, Bianca Aguilar”.

PUBLICITAT

De fet, la mateixa regidora Aguilar ha confirmat a Punt Informatiu que les concessions acabaren i “ara començarem a fer els plecs de condicions” per a les properes adjudicacions.

Per altra banda, recorden que “la legislatura passada des de Junts Avançam vàrem prioritzar aquests serveis i licitàrem la gestió dels bars amb l’objectiu de donar servei als usuaris i als visitants que acompanyen els infants a entrenaments o als partits sobretot durant els cap de setmana.

El pacte de dretes hauria de deixar de banda la seva ineficàcia i cal que atengui aquesta necessitat i garantir l’obertura dels bars de les instal•lacions esportives”.

PUBLICITAT