Increïble victòria del Club Bàdminton Pollença

163
A la imatge, Kang i Markus amb la medalla de Plata guanyada al Campionat de Balears, disputat a Porto Cristo el mes de març.

Des del Club Bàdminton Pollença qualifiquen com a “increïble victòria” els resultats dels dos únics esportistes que presentaren al Campionat que se celebrà aquest dissabte a Palma. I és que, “per motius laborals i electorals, els nostres jugadors no podien jugar campionats”, però els dos que hi participaren es varen alçar amb dues medalles de plata.

D’una banda, Laura Elosua que va arribar a la final d’individual femeni veterans. Es va haver d’enfrontar a la calvianera Cristina, que va esser massa per a la pollencina. Tot i amb això va lluitar cada volant fins al darrer cop. Com que era a la final, es va alçar amb la medalla de plata.

Per altra banda, al torn dels dobles mixtos, Elosua juntament amb el seu company del Club Bàdminton Pollença, Kang, varen arribar a la final, però altra vegada els calvianers es varen mostrar infranqueables i varen demostrar la seva experiència. Tot i això la medalla de plata va ser per als pollencins que bé la mereixien.

Aquest dimecres, Torneig 31 de maig

Aquest dimecres 31 de maig, entre les 19 i les 21 hores, al Mòdul 1 del Pavelló del Polisportiu municipal de Pollença, el Club Bàdminton Pollença celebrarà el Torneig 31 de maig, una jornada durant la qual a més de veure bon bàdminton, acomiadaran la temporada amb bon ambient. Els mes petits acaben els entrenaments fins al mes d’octubre.

PUBLICITAT

Durant el Torneig, hi haura molta diversio, trofeus i medalles amb la presència de l’Associació 31 de Maig que com cada any ens convida a formar part dels actes de la conmemoració d’aquesta data tan important pel poble de Pollença.