UN GREU INCENDI FORESTAL OBLIGA A DESALLOTJAR DIVERSES URBANITZACIONS DEL PORT DE POLLENÇA

362

Clilc aquí per veure informació actualitzada

Devers les 9 del vespre s’ha declarat un incendi al coll de Síller (Port de Pollença) que, en aquests moments, continua actiu. Les flames ja han arribat a diverses finques de la zona de Síller i Cal Peço. S’han produint desallotjaments d’habitatges a les urbanitzacions de Bóquer, el Vilar i Síller. Tot el Port de Pollença ha quedat tapat pel fum i les flames que ja han arribat a pocs metres de la carretera.

Les causes de l’incendi encara són desconegudes però les primeres hipòtesis apunten a un curtcircuit a cables d’alta tensió al transformador del coll de Síller.

L’incendi ha estat declarat de nivell 1 i  segons l’IBANAT hi estan actuant: 1 capatàs general, 1dtex, 2 Amas, 1 brigada i 2 autobombes. També els bombers de Mallorca hi han desplaçat tots els efectius disponibles, però fins demà dematí no s’espera que puguin actuar els mitjans aeris.

PUBLICITAT

Segons les darreres informacions les flames es dirigeixen a la urbanització del Vilar i la via de circunvalació del Port de Pollença en direcció Formentor ha estat tallada.

La presidenta del Govern Francina Armengol ha mostrat la seva preocupació a Twutter: “Seguint amb preocupació l’incendi al Coll de Síller, Port de Pollença. Mitjans de la @CMAAPIB hi estan actuant. Màxima precaució i molta força i seny als professionals que treballen per extingir l’incendi. #IFColldeSiller”

PUBLICITAT
PUBLICITAT