IMMILLORABLE RESULTAT A LA FINAL DE BADMINTON ESCOLARS

222
Els jugadors del Club de Badminton Pollença han obtingut bons resultats a la final del Campionat Escolar.

Ahir, dissabte 24 d’octubre, a Pollença, es va donar per concluïda la competició dels escolars Mallorca 2019-2020. El resultat dels equips pollencins va ser immillorable, “no només pel bon ambient que ha regnat tota la jornada, sinó pels resultats obtinguts”, apunten des del Club de Badminto Pollença.

Les instal·lacions del Poliesportiu de Pollença acolliren la final del Campionat escolar 2019-2020.

Bons resultats per als jugadors pollencins

En aquesta primera final pollencina, la jugadora de la categoria Femení Sub 11, Zinab, va derrotar Mathilde en dos ajustats sets per proclamar-se campiona d’aquesta categoria.

Per altra banda, la lluitadora Isabel va arribar a la final, on va caure en dos sets davant d’una jugadora del CIDE de Palma. Jan va lluitar fins a la final, però, amb la categoria que més jugadors aglutina, no va poder passar al quadre final. Això no obstant, va destacar per fer un joc molt bo. Joana Maria va acabar amb una lesió al peu, però tot i amb això va acabar el campionat. Finalment, Pol, l’únic que disputa ja la categoria sub 15, va lluitar molt bé, però tampoc va poder passar al quadre final.

Els de primer curs (Nicol, Noelia, Maya, David, Pau, Ketta i Esteve) ja varen poder tenir un tast d’allò que significa un Campionat escolar a l’illa. A més a més, el Club va poder veure que algú destacava i que, per tant, tornarà repetir a Porto Cristo, ja a la competició ordinària per a disputar-se places de Mallorca. “De ben segur que sentireu parlar de ells en aquest nou curs 2020-2021”, destaquen des del Club de Badminton Pollença.

PUBLICITAT
El bon ambient va regnar durant tota la jornada.

Properes trobades

“Sense treva per la pandemia, la semana que ve els nostres seran a Porto Cristo per disputar ja la primera jornada dels escolars de Mallorca 2020-2021. Els hi desitjam molta sort i molta força per als entrenaments que a partir d’ara seran mes durs i intensos”, avancen des del Club de Badminton.

Per acabar, el Club de Badminton agraeix a l’ajuntament de Pollença “i, en especial, a l’àrea d’Esports, el seu gran suport per poder fer aquests tornejos i el gran esforç que estan fent perquè cada setmana puguem entrenar amb totes les mesures de seguretat”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT