IGNASI LLOMPART LORENZO, NOU ENTRENADOR DEL POLLENÇA I PORT FC

658

Ignasi Llompart Lorenzo, pollencí de 40 anys, serà el nou entrenador del primer equip del Pollença i Port Futbol Club. Llompart que com a jugador es va formar als equips base del Port de Pollença FC i del CF Pollença, ja havia entrenat el primer equip del Pollença les temporades 2002-2003 i 2007-2008. També ha estat entrenador del Constancia, del Poblense, del Llubí, i dels cadets del FC Barcelona, jugant a divisió d’honor. Amb 17 anys ja va ser entrenador d’un dels equips base de Pollença FC i quan tenia 22 anys es va treure el nivell tres d’entrador, que capacita per entrenar qualsevol equip en l’àmbit nacional, essent un dels més joves d’Espanya a tenir aquesta titulació.

Llompart comptarà amb la col·laboració de Joan Garau com a segon entrenador, i de Xesc Segura com a preparador personal.

La directiva del club ha estat treballant per elaborar un protocol que adapti els entrenaments a les restriccions del Govern i a les normatives de la Federació Balear i de l’Ajuntament de Pollença. Per això, ahir 16 de setembre, anunciaren que la setmana que ve podran començar els entrenaments. Tot i que encara no han pogut especificar els horaris, sí que ja anunciaren que totes les categories entrenaran al camp de futbol del Port de Pollença.

El club ja va anunciar via Facebook que el pagament de quotes es posposava a l’inici dels entrenaments i de manera proporcional a la durada de l’activitat.

PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital