ÉS POSSIBLE UN CANVI?

EL NOSTRE VIATGE PER DESCOBRIR-HO

Per estudiar tots els problemes ambientals de les aigües del planeta Terra, que us hem mostrat a les nostres càpsules mediambientals, hem fet un viatge per tot el planeta Terra a llocs on hem pogut conèixer de primera ma les conseqüències de tots aquests problemes.

Hem començat el viatge al Mediterrani, on hem pogut observar els efectes de la contaminació en els ecosistemes marins i com de forma indirecta pot afectar la salut de les persones. Després hem arribat a Canadà, on les glaceres disminueixen la seva extensió any rera any a causa de l’augment de l’efecte hivernacle. Unes illes de la Polinèsia, Kiribati i Nauru, que estan en perill de desaparèixer a causa de la pujada del nivell de la mar, han estat la propera destinació. A continuació hem observat, amb el cas del llac Txad, com el canvi climàtic té uns efectes a nivell del clima del planeta, produint uns fenòmens meteorològics més extrems com les sequeres o les tormentes més intenses. En el riu Ganges de la Índia hem descobert que hi ha molts de tipus de contaminació aquàtica i que a l’Oceà Pacífic existeix l’Illa de Plàstics, on s’acumulen molts dels residus plàstics que els humans produim.

Per sort, al final hem arribat a Costa Rica, un lloc on hem vist que fer una gestió del territori i dels recursos molt més sostenible és possible.

En els següent vídeo vos ampliam una mica la informació d’aquest viatge.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar