IB-RED DOTA PRODIS D’INTERNET I TELEFONIA MÒBIL GRATIS

167
El director d'expansió d'Ib-red, Juan Ochogavia, amb el president de PRODIS, Joan Ferrer.

L’empresa d’internet i telefonia mòbil de Pollença Ib-red dota d’internet tots els centres de l’Associació Pro Ajuda als Discapacitats de Pollença (PRODIS) i els ofereix serveis de telefonia mòbil gratuïts.

Aquesta iniciativa s’uneix a unes altres que Ib-red té en marxa amb la finalitat de donar soport, en aquests moments tan complicats, a les associacions sense ànim de lucre de les illes Balears.

PRODIS és una entitat d’àmbit comarcal, situada en el municipi de Pollença, que treballa per promoure la creació i el manteniment de serveis encaminats a la millora contínua de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Des de fa dècades, PRODIS acompanya i cobreix les necessitats de les persones amb discapacitat en els diferents àmbits i durant tot el seu procés evolutiu. Per això, i des de l’admiració, Ib-red ha decidit col·laborar amb PRODIS com ja ho fa amb l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA)

PUBLICITAT

La directora de PRODIS, Kika Cifre, en nom de tot el personal, famílies i usuaris de l’entitat manifesta que “estam molt agraïts per la col·laboració rebuda per Ib-red, ja que la seva dotació contribueix al fet de que tenguem eines imprescindibles per al nostre funcionament i per poder gestionar els nostres serveis”. 

A més a més, destaca que “enfer-se càrrec Ib-red de les despeses de telecomunicacions, nosaltres podrem invertir la partida econòmica destinada a pagar internet i telefonia mòbil a la resta de serveis d’ajuda directa, la qual cosa implica que anirà destinada a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat”.

Per la seva banda, el director d’expansió d’Ib-red, Juan Ochogavía, es mostra satisfet amb la col·laboració, ja que PRODIS “és un referent social dins de la zona nord de Mallorca i farem tot el que estigui a la nostra mà per donar-li suport i ajudar-los a desenvolupar els seus serveis”.

Des d’Ib-red es treballa en projectes socials que ajuden a l’impuls del desenvolupament de Balears. “És el nostre objectiu contribuir en el que poguem donant suport a la societat balear, la reducció de la desigualtat i la bretxa digital. Tenim un fort compromís amb els nostres clients i amb la nostra societat. Volem millorar la vida de les persones”, afirma Juan Ochogavía.

PUBLICITAT
PUBLICITAT