IB-RED DOTA D’INTERNET I TELEFONIA MÒBIL GRATUÏTES A AFAMA

354
El director d'expansió d'Ib-red, Juan Ochogavia, amb la presidenta d'AFAMA, Joana Vadell, i la directora d'AFAMA, Maria Morro.

L’empresa Ib-red dota d’internet i telefonia mòbil gratuïtes a l’Associació de Familiars i Amics d’Alzheimer (AFAMA). D’aquesta manera, Ib-red suma un nou compromís amb el desevolupament social de les illes Balears.

Amb aquesta acció, Ib-red ofereix connexió de fibra òptica i telefonia mòbil durant un any a l’associació pollencina AFAMA; uns serveis que esdevenen eines de comunicació necessàries per al seu desenvolupament social.

Des d’Ib-red, apunten que “AFAMA és una entitat formada per professionals i col·laboradors que fa un treball excel·lent en la lluita per a millorar la qualitat de vida de les persones amb Alzheimer i l’acompanyament a les seves famílies”. 

Per la seva banda, la directora d’AFAMA, Maria Morro, destaca la importància d’aquesta col·laboració, ja que “els recursos destinats a fer front a la despesa de telecomunicacions, tan imprescindible avui dia, els podem invertir en altres necessitats com, per exemple, en equips de protecció individual i col·lectiva en aquests temps de COVID -19”

PUBLICITAT

“Aquesta col·laboració és importantíssima per a nosaltres. Estam molt agraïts a ib-red pel seu sentit de la solidaritat i per l’ajuda prestada. A més a més, han donat a AFAMA dos Google Home, altaveus intel·ligents que ens permetrà utilitzar el comando de veu per a interactuar amb serveis d’assistent personal de Google i que ens facilita el dia a dia amb els usuaris dels centres”, afirma María.

Per part seva, el director d’Expansió d’Ib-red, Juan Ochogavía, comenta la seva satisfacció personal per aquesta col·laboració ja que sent “admiració i gratitud pel treball realitzat des de l’associació AFAMA, una labor imprescindible per al poble de Pollença”.

Sobre el fort compromís d’Ib-red amb els clients i la societat, Juan Ochogavía diu que: “Posam el nostre granet de sorra en l’impuls del desenvolupament de la nostra comunitat autònoma i ho feim a través d’iniciatives com aquesta. És el nostre objectiu contribuir en el que puguem donant suport a l’educació, l’esport local, el benestar, el medi ambient, la reducció de la desigualtat i la bretxa digital… Per posar un exemple, durant el confinament vam oferir a alumnes de Menorca sense recursos una connexió a internet gratuïta perquè poguessin seguir les seves classes des de casa”

En aquest sentit, Juan Ochogavía afirma que “som part activa de la societat balear i, com a tal, contribuïm al seu progrés econòmic, social i, en conseqüència, a la millora de la qualitat de vida de les persones”.

PUBLICITAT