IB-RED DESPLEGA FIBRA A TOT EL MOLL

389
Foto: Facebook IB-Red.

L’empresa pollencina IB-Red ha completat el desplegament de fibra òptica a tot el Port de Pollença, així com també algunes urbanitzacions com Llenaira, Gotmar, Bóquer, Pinaret, el Vilà i Bellresguard. D’aquesta manera, avança una passa més en l’objectiu de dur fibra òptica a tots els racons no només del municipi de Pollença, sinó també de les illes Balears a fi d’arribar allà on les multinacionals de telecomunicacions històricament no arriben.

A partir d’ara connectar-se a internet d’alta velocitat a través d’IB-Red. I és que l’empresa pollencina vol que totes les poblacions de les illes Balears disposin d’una connexió a internet de qualitat comparable a les grans ciutats i, a més a més, amb un preu adequat.

La xarxa de fibra òptica d’IB-Red a Mallorca permet una major transmissió de dades, però també és més ràpida i estable. I permet també connectar diversos dispositius simultàniament.

Des d’IB-Red, aquest era “un propòsit pendent” que el 2021 ha convertit en realitat. Per al 2022, anuncien noves imminents.

PUBLICITAT

Convé recordar que durant el 2021, entre altres projectes, IB-Red ha donat servei gratuït d’internet i telefonia mòbil a dues entitats socials pollencines com són l’Associació Pro-Ajuda a les Persones amb Discapacitat (PRODIS) i a l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA). I és que IB-Red és una empresa de proximitat, una empresa que basa el seu servei amb el tracte proper i la qualitat.

PUBLICITAT