I EN JOAN MAS SERÀ…

4400

Elegida l’Ajuntament Vella i els representants de les tropes sarraïnes, prop les dues de la matinada de dissabte 16 de juliol, s’ha sabut que el candidat més votat per a representar Joan Mas al simulacre de Moros i Cristians de Pollença ha estat Salvador Esquinas.

Esclat d’eufòria en saber qui serà Joan Mas aquest 2022.

Dels cinc candidats a Joan Mas, Salvador Esquinas ha estat el més votat, superant els mil vots; 1.210 paperetes per ser exactes. Sergio Gómez i Jaume Mercer han anat molt a la par, aconseguint 774 vots un i 762 vots l’altre. Finalment, Antoni Lluís García ha tengut 464 vots i Martí Carbonell ”Anguiler”, 188 vots.

En el transcurs del vespre, s’ha produït un moment de tensió en què s’ha hagut d’aturar el recompte de paperetes per a Joan Mas davant una allau de gent. Ben aviat, superat ja el “perill” que algú pogués prendre mal, s’ha reprès la tasca. Foto: Protecció Civil.

Des de les 18 hores, d’aquest llarg divendres de votacions, entorn a 3.500 persones han passat pel carrer Pere Josep Cànaves per dipositar el seu vot a les votacions dels càrrecs del simulacre de Moros i Cristians.

Foto: Protecció Civil.
PUBLICITAT
PUBLICITAT