HUMITAT I FALTA DE MANTENIMENT AL CLAUSTRE

309

A falta de l’ansiat auditori o sala polivalent, digau-li com vulgueu, més adequat per fer activitats al llarg de l’any al municipi de Pollença, són moltes les activitats que es duen a terme al Claustre de Sant Domingo. Sense anar més enfora, per la Fira, allà s’hi agombolaren artesans venguts de diferents indrets de Mallorca per mostrar els seus productes als pollencins i visitants que s’hi aproparen. De fet, va ser un pollencí que, passejant per la Fira d’Artesania, es va adonar de l’enorme regalim d’aigua que queia des d’un cornaló del passadís del Claustre. Va mirar enlaire, tot era una clapa de descloscat i humitat, ben grossa i delicada per als que tranquil·lament passaven per allà.

Tothom sap que el Convent de Sant Domingo és de l’ajuntament de Pollença, excepte l’Església i un passadís per accedir a l’orgue, que són propietat del Bisbat. Ara bé, fa molt de temps que aquests espais estan cedits a l’Ajuntament. O sigui que és competència de l’equip de govern de torn tenir cura del manteniment d’aquest indret que tantes castanyes del foc els treu a l’hora d’organitzar esdeveniments socials i culturals i que, a més a més, forma part del patrimoni arquitectònic pollencí.

Tanmateix, però, se veu que no hi ha temps per vetlar pel patrimoni ni tan sols per la seguretat dels pollencins i visitants.  

PUBLICITAT
PUBLICITAT