SUSPESA LA MISSA DE TOTS SANTS AL CEMENTERI

533

El Rector de Pollença, Mossèn Danilo Urzeda, acaba d’informar que el Consell parroquial va decidir suspendre la Missa de Tots Sants, prevista per avui a les 11 hores, al Cementeri, “a causa de les previsions de mal temps”. Per aquest motiu, “mantenim les misses de les 18 hores, al Moll i a les 19’30 hores, a Pollença”.

A més a més, ha informat que, demà, 2 de novembre, “commemoració dels Feels Difuts, tenim missa a les 18 hores, al Moll i a les 19’30 hores, a Pollença”.

Aquest 2021, per tant, tampoc es dirà Missa al Cementiri com era costum per Tots Sants, però no serà per mor de la pandèmia del coronavirus, sinó per pluja un motiu molt més corrent: la pluja.

Preparats per a un increment de visites

PUBLICITAT

Al voltant de Tots Sants, s’incrementen les visites al Cementeri. Per això mateix, la Policia Local adopta un seguit de mesures per facilitar el trànsit a la zona. Tal i com va informar PUNT iNFORMATIU fa uns dies, entre el diumenge 31 d’octubre i el dilluns 1 de novembre, només es permetrà el trànsit de cotxes al camí del Cementiri des del Poliesportiu cap a Santuïri. En sentit contrari, no es podrà circular.

Per altra banda, una part del solar situat al costat del Camp de Futbol del Poliesportiu, s’habilitarà com a aparcament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT