HOMENATGE PRESENCIAL ALS REPUBLICANS

254

Tres cossiolets de flors vermelles, grogues i liles foren el senzill i sentit homenatge que varen tenir els republicans pollencins el passat 14 d’abril de 2020.

La situació sanitària per mor de la pandèmia del coronavirus ha planat també aquest 2021 a l’hora de decidir si s’havia de fer un homenatge virtual (com ja es va fer l’any passat en ple confinament) o un presencial com és costum des de fa uns anys.

Valorant que aquest acte en memòria a les persones que patiren la repressió franquista es fa a la plaça del Seglars, no només a l’aire lliure, sinó també en un espai que permet complir amb la distància de seguretat, l’organització ha acordat fer un acte semblant al d’anys passats, davant el monument commemoratiu a les víctimes del franquisme, a la plaça dels Seglars de Pollença. Això serà el mateix dimecres 14 d’abril, a les 19 hores amb la intenció que no s’allargui més de 30 minuts.

En qualsevol cas, l’acte està condicionat a l’evolució dels contagis al municipi de Pollença, en particular, i en el conjunt de Mallorca, en general. O sigui que si el risc de contagi de covid-19 augmenta, els organitzadors es plantejaran ajornar o suspendre l’acte.

PUBLICITAT

De fet, aquest serà l’únic acte que es durà a terme en el marc de l’Abril de República d’aquest 2021.

PUBLICITAT
PUBLICITAT