HANS MONHEIM CEDEIX LES SEVES IMATGES A L’AJUNTAMENT

766
El fotògraf professional Hans Monheim fa una important cessió a l'Ajuntament,

El fotògraf d’origen alemany i resident al Moll, Hans Monheim ha cedit l’ús de milers de les seves imatges a l’ajuntament de Pollença. Es tracta d’ún conjunt de fotografies d’alta qualitat, captades sobretot a la zona de Pollença, però també d’altres indrets representatius de Mallorca.

Foto: Hans Monheim.

Entre les imatges cedides per Monheim, hi ha sobretot paisatges, però també esdeveniments, persones… Són fotografies dels darrers anys, seleccionades pel mateix autor i captades des de l’aire, des de la mar i des de terra.

Foto: Hans Monheim.

La cessió de Moheim a l’Ajuntament s’ha fet de manera totalment desinteressada i sense cap més condició que esmentar la seva autoria quan es reprodueixin. O sigui que l’ajuntament de Pollença pot usar les fotografies de Hans Monheim sempre i quan ho trobi oportú.

Foto: Hans Monheim.
Foto: Hans Monheim.
Foto: Hans Monheim.
Foto: Hans Monheim.
Foto: Hans Monheim.

Nascut a Aquisgrà (Alemanya), Hans Monheim resideix al Moll des de fa més de 45 anys. Fotògraf professional i viatger. Després de visitar gairebé tot el món, per no dir tot, fa més de quatre dècades que ell i la seva dona Sylvie varen triar ser pollencins.

PUBLICITAT

Apassionat de la imatge, Hans Monheim fa tot tipus de fotografia: aèria, retrat, paisatge… i, per suposat, fotografies dels nombrosos països que ha visitat. Tot plegat ho podeu veure als seus perfils de les xarxes socials. 

Així ho dèiem amb motiu de la seva aportació “El confinament a través de l’ull fotogràfic de: Hans Monheim

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar