HA ARRIBAT L’HORA DE TRIAR LES MILLORS IMATGES DE PANADES, FORMATJADES I RUBIOLS

1757

En total són 51 fotografies de 24 autors diferents. Algunes destaquen per la gran qualitat de la imatge, d’altres per l’originalitat de la composició; n’hi ha que criden l’atenció per la cura en l’elaboració de les panades o les formatjades i n’hi ha que són atrevides en l’elecció dels ingredients. Sigui com sigui, el criteri per triar les tres millors va, a partir d’ara, a compte vostre. Només heu de prémer el següent enllaç i seleccionar les tres que vulgueu i després ENVIAR. Els autors de les tres imatges amb més vots seran obsequiats amb un llibre de cuina de El Gall Editor. Si es dona el cas que entre les tres imatges més votades n’hi ha dues del mateix autor, el premi anirà a l’autor de la següent imatge amb més vots.

Cal tenir en compte que el formulari de votació ordena les imatges aleatòriament i només permet seleccionar un màxim de tres imatges. A més, només es pot emplenar el formulari una vegada. Per poder respondre és necessari tenir el navegador de vinculat a un compte de Google. Si heu arribat a aquesta pàgina per Facebook i no us deixa votar, provau d’entrar des del navegador copiant i enganxant aquest URL a la barra de direccions forms.gle/LH5mVEffPNLDX9U29

Si no podeu votar de cap de les maneres, també podeu enviar un email a edicions@elgall.com o un Whatsapp al 652 04 07 91 amb el títol de les 3 imatges que us hagin agradat més.

PUBLICITAT
PUBLICITAT