“GRÀCIES A TOTS VOSALTRES, TOTHOM TASTARÀ LA PASQUA”

284

“Gràcies a tots vosaltres, tothom tastarà la Pasqua” diu una de les voluntaries de la Parròquia del Moll que aquestes setmanes ha organitzat i repartit panades i rubiols entre les famílies dels Serveis Socials.

Per això mateix, els voluntaris de la Parròquia del Port de Pollença volen agrair totes les persones que han fet possible aconseguir que tothom pugui menjar panades i rubiols aquesta Pasqua. “Volem agrair totes les persones que participaren en aquest projecte bé fent panades o rubiols, bé donant-nos una mà. Moltes gràcies”, ha manifestat aquesta voluntària en nom de tot el grup.

La idea va sorgir d’un grup de voluntaris i, ben aviat, va tenir la complicitat del Rector de les Parròquies de Pollença i del Moll, Mossèn Danilo de Urzeda.

Inicialment, la idea era recollir panades per a totes les famílies dels Serveis Socials, tant de Pollença com del Port. Per això, demanaren ajuda a qui volgués col·laborar aportant panades.

PUBLICITAT

A l’hora de la veritat, a més de panades, també varen dur rubiols i, fins i tot, hi va haver qui va fer donatius en metàl·lic. Entre una cosa i l’altra, “hem pogut cobrir la demanda per a què totes les famílies dels Serveis Socials, poguessin tastar panades i rubiols, ja que, amb els doblers, vàrem comprar rubiols i panades que feien falta, perquè totes les famílies en tenguessin”, explica la mateixa voluntària.

Des de l’àrea de Serveis Socials, aquesta setmana, es va avisar les famílies i els voluntaris de les Parròquies han repartit tots els presents de Pasqua.

PUBLICITAT