GIRA-SOLS I ALTRES INICIATIVES SOLIDÀRIES AMB UCRAÏNA

208

L’Associació de Pares i Mares d’Alumnes del Centre d’Educació Infantil i Primària Miquel Capllonch del Port de Pollença han realitzat diferents objectes de marxandatge amb un tema clar i lluminós: els gira-sols, una flor que té la capacitat de girar-se a la recerca dels rajos solars i que, per això, simbolitza la vida, l’alegria i la llum que tants desitgen per a Ucraïna i altres pobles víctimes de la guerra. Amb l’objectiu de rercaptar solidaritat per a Ucraïna, també l’ajuntament de Pollença ha impulsat una recollida d’aliments i material.

Venda de gira-sols

Demà, dimecres 23 de març, entre les 8’30 i les 13’30 hores, al pàrquing de davant el CEIP Miquel Capllonch del Port de Pollença, l’APIMA d’aquest centre muntarà una paradeta amb l’objectiu de vendre els objectes de marxandatge que han elaborat les mateixes famílies.

La recaptació aconseguida amb la venda d’aquests objectes es destinarà a l’associació Per a ells.

Recollida d’aliments i material

Per altra banda, entre el dilluns 28 de març i el divendres 1 d’abril, al local de l’Àrea de Benestar Social del carrer Jaume Autonell de Pollença i a les dependències municipals Miquel Capllonch del Port, es recolliran aliments i material per a Ucraïna.

PUBLICITAT

Es necessiten aliments de llarga durada (llaunes de conserves com tonyina, sardines, tomàtiga, fruita o llegums), medicaments i material sanitari (benes, gases, alcohol, aigua oxigenada, Betadine…)

Els interessats en aportar material ho podran fer entre les 10 i les 13 hores, i entre les 16 i les 19 hores.

Aquesta campanya està orquestrada per la FELIB en coordinació amb diferents associacions d’ajuda a Ucraïna. L’àrea de Benestar Social de l’ajuntament de Pollença s’hi ha acollit amb la intenció de fer arribar la solidaritat dels pollencins als ucraïnesos.

PUBLICITAT