GABRIEL TORRANDELL SERÀ ORDENAT DIACA PERMANENT

950

Aquest dissabte 11 de desembre, a la Seu de Palma, el pollencí Gabriel Torrandell serà ordenat diaca permanent, juntament amb altres tres companys. Per la qual cosa les Parròquies de Pollença i del Moll, han posat un autocar a disposició de tots els pollencins que vulguin acompanyar-lo en un dia tan especial.

La missa d’ordenació serà aquest dissabte 11 de desembre, a les 11 hores, a la Catedral de Mallorca, a Palma. El termini per reservar una plaça a l’autocar acabava ahir, dilluns 6 de desembre, però s’ha ampliat el termini a fi d’emplenar-lo. Per tant, qui vulgui acompanyar Gabriel Torrandell a la seva ordenació s’ha de posar en contacte amb la Parròquia de Pollença o amb la del Moll.

L’autocar té una capacitat per a 55 persones i, de moment, n’hi ha 35 d’apuntades. La idea és sortir a les 9 hores del matí des de l’aturada de busos del Moll i recollir els pollencins a les 9’15 hores del matí, a la plaça del Monument.

La sortida des de Palma està prevista cap allà les 13 hores, en acabar l’ordenació dels quatre nous diaques permanents.

PUBLICITAT

L’endemà, diumenge 12 de desembre, a les 12 hores, a la Parròquia de Pollença, es farà una missa d’acció de gràcies durant la qual el ja diaca permanent Gabriel Torrandell farà la seva primera homilia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT