FRESSES, DOLÇOS I FANALETS A CAN BUM PER LA NIT DE LES ÀNIMES

189

Amb l’objectiu d’aprofitar la popularitat de l’empeltat Halloween, a l’espai social de Can Bum, s’han proposat recuperar el costum la Nit de les Ànimes.. Per això, han organitzat diverses activitats algunes de les quals ja celebrades com és ara la conferència de la coordinadora del Museu de la Paraula. Casa Pare Rafel Ginard, Joana Serrà, sobre “Vetlar la mort. La cultura de la mort i la celebració de Tots Sants a Mallorca”.

Taller de fresses

Avui, divendres 29 d’octubre, a les 16’30 hores, a Can Bum, hi haurà un Taller de Fresses per a nins i nines a partir de 4 anys. Durant aquesta activitat a més de conèixer la Nit de les Ànimes, confeccionaran fresses amb materials reutilitzats.

Les places són limitades i el termini d’inscripció va acabar fa uns dies.

Taller de cuina: panellets i panets de mort

Demà, divendres 30 d’octubre, a les 10’30 hores, a Can Bum, faran un taller de cuina per a adults. La idea és aprendre a fer doços de Tots Sants com els panellets i els panets de mort, un menjar desparegut.

PUBLICITAT

Com en el taller de fresses d’avui, les places són limitades i el termini d’inscripció va acabar dimecres, dia 27 d’octubre.

Fanalets i contacontes de por

Finalment, diumenge 31 d’octubre, a les 17’30 hores, a Can Bum, celebraran la revetla de Tots Sants amb un taller familiar per aprendre a fer fanalets. A continuació, hi haurà un contacontes de por per als més petits “que n faci gaire por”, diuen al Facebook, i un per a grans.

Amb aquesta activitat, la intenció de Can Bum és encalentir “motors per als que s’atreveixin a anar després al Passatge del Terror que organitza Onit al Convent”.

Com les altres activitats, les places són limitades. Us podeu inscriure a través d’aquest enllaç https://forms.gle/F87m4e6TsHithMai6

PUBLICITAT
PUBLICITAT