Francesca “Paiaia” una més de “Las muchísimas” al Teatre Principal d’Inca

469

Ahir, diumenge 20 de novembre, al Teatre Xesc Forteza de Palma, la pollencina Francesca Palou “Paiaia” va debutar com a una més de “Las muchísimas“, una peça de dansa-performance sobre la bellesa de la serenor i la sensualitat duita al límit, un espectacle a càrrec de la companyia de Mariantònia Oliver.

Qui vulgui veure aquest espectacle de dones que ballen la bellesa, la felicitat i l’esperança, tenen una segona oportunitat, ja que aquest divendres 25 de novembre, a les 20 hores, al Teatre Principal d’Inca, hi torna haver funció de “Las muchísimas“. El preu de l’entrada és de 10 euros.

Francesca “Paiaia” és una de les dones que expressen orgulloses la diversitat, l’experiència i el ser i estar sense perjudicis ni dependències; amb un espai sonor ric de la cantant de nou folk mallorquí Joana Gomila. 

De Las Muchas a Las Muchísimas

El 2012, va iniciar una línia de recerca amb cossos que no provenen del codi de la dansa. Amb l’espectacle “Las Muchas” va fer pujar a l’escenari dones d’entre 70 i 87 anys.

PUBLICITAT

A partir d’aquesta experiència, “Las Muchísimas” implica dones de més de 61 anys de nacionalitats diverses, que s’han abocat, amb atreviment i compromís, a un projecte escènic construït a partir de la plena complicitat de tot un equip creatiu. Un experiment escènic, una sacsejada, una exploració valenta del propi cos, dels seus hàbits, de les alegries i de les tristeses, els vicis, les carícies, l’amor, les cicatrius… i la felicitat.

La companyia de Mariantònia Oliver va néixer a Barcelona l’any 1989 i, des de l’any 2000, és resident a Mallorca. Des dels inicis, ha creat una quinzena d’espectacles de dansa.

PUBLICITAT