FOTOS AMB HISTÒRIA ARRIBA A L’AAVV DEL MOLL

297

L’exposició “Ruta Fotogràfica per Mallorca. Fotos amb Història” arriba al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença (c/ Mestral, 15), on s’inaugurarà el proper divendres 29 d’octubre, a les 19’30 hores. En aquesta ocasió, s’hi afegiran noves fotografies dels fotògrafs pollencins Llorenç Llobera, Hans Monheim, Sebastià Bota i Xesca Serra. A més a més, cal destacar també hi ha quatre retrats de l’artista i fotògraf Abdel Flitti, del Port de Pollença, que, des de juny quan es va inaugurar “Fotos amb Història”, formen part d’aquesta exposició itinerant l’objectiu de la qual és donar suport a accions d’interès social.

Per ser precisos, aquest 2021, quan fa tres anys que se celebra la “Ruta Fotogràfica per Mallorca. Fotos amb Història”, està dedicada a la tasca de l’associació Aspanob, que dona suport i ajuda a les famílies d’infants que pateixen càncer.

“Fotos amb Història” es podrà visitar al Local Social de l’AAVV del Moll fins al 12 de novembre. L’horari de visita és de dilluns a divendres de 17 a 19 hores, i els dimecres d’11 a 13 hores i de 17 a 19 hores.

Des del Port de Pollença, se n’anirà a la Pobla continuant així amb un itinerari que va començar el mes de juny a la sala Celler del Palau de l’Almudaina de Palma. Va continuar a Sóller, Inca, Portol i l’edifici de Sa Riera de Palma. I seguirà el recorregut per la Pobla i algun altre municipi per acabar al Centre d’Història i Cultura Militar de Balears, on es clausurarà el mes de gener de 2022.

PUBLICITAT

Al llarg d’aquest recorregut, les “Fotos amb Història” hauran passat de tenir 84 fotografies de 21 fotògrafs a mostrar més de 200 fotografies de 50 fotògrafs.

PUBLICITAT