UNES FESTES DE SANT VICENÇ AMB MOLT D’ART

712

Entre el 13 i el 19 d’agost, a la Cala Sant Vicenç, hi haurà festes, unes festes que aquest 2018 arriben carregades d’art, entre molts altres actes socials i culturals.
Hem de dir, això no obstant, que la informació que tot seguit reproduïm està subjecte a canvis, ja que el programa d’actes definitiu no està tancat.

Dilluns 13 d’agost

A les 19.30 hores, a l’esplanada de Cala Molins, taller infantil de pintura a càrrec d’Aina Perelló,”Pint el meu cavall”.

Dimarts 14 d’agost

A les 19 hores, a l’Hostal Oriola, exposició del dibuixos del taller infantil, “Pìnt el meu cavall”.

A les 20.30 hores, al saló de l’Hotel Molins, inauguració de l’exposició de “Norai i Sant Vicenç”. Aquesta mostra de l’artista Miquel Cerdà Salas “Norai” es podrà visitar fins al dia 2 de setembre.

PUBLICITAT

Dimecres 15 d’agost

A les 19 hores, a l’esplanada de l’Església de Sant Vicenç, Nit de l’Art amb bioatmosferes, homenatge a Norai amb videomapping, mostra col·lectiva d’artistes, escultura en viu, foodtrucks…

Dijous 16 d’agost

A les 18 hores, a Cala Molins, festa d’aigua infantil. Vine amb banyadors i passa-t’ho bé a la festa escuma amb la pista lliscant i el castell aquàtic.

A les 22 hores, al mirador de Cales Barques, concert a càrrec de THONY BLOOM, projecte personal de Toni Morales acompanyat dels musics: Juanjo Monserrat a la guitarra, Pedro Moya a la bateria i Rafel Munar al baix.

Divendres 17 d’agost

A les 20 hores, Cercavila pels carrers de Sant Vicenç a càrrec dels gegants i caparrots de l’Esbart de Sant Jordi, acompanyats pels Xeremiers de la Font del Gall. Sortida de cala Molins.

A les 21 hores, al carrer del Temporal, Trempó & Jazz amenitzat a partir de les 21.30 h pel grup de jazz de Springtime Jam.
Hi haurà trempó, pa,vi,aigua,meló, coca i gelat.
Preu: 10 euros
Venda de tiquets a la Farmàcia Monserrat Cala i a la Pizzeria Poli.
Reserves al telèfon: 697.25.14.47

Dissabte 18 d’agost

A les 20 hores, a cala Molins, MYTHICAL ROCK FEST, música en directe, cuina sobre rodes (food trucks), zona infantil i mercadet. Actuacions de Burning,The Surfin’limones, Mythical Band i Old Noise,

Diumenge 19 d’agost

A les 16.30 hores, a l’Hostal Oriola, III Torneig d’Escacs Cala de Sant Vicenç. Escacs ràpid a 5 min+3 s.
Organitza: Associació de Veïns de la Cala de Sant Vicenç.
Direcció tècnica: Club Pollença.

A les 19.30 hores, a Cala Molins, ball de pagès a càrrec de l’escola i grup Aires de la Cala.

A les 22 hores, a Cala Molins, VIII Cantada d’havaneres a càrrec d’Arpellots.

I a les 24 hores, al Maressar, focs artificials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT