FESTA PER A INFANTS, CERCAVILA I TREMPÓ & JAZZ

116

En el marc de les Festes de la Cala Sant Vicenç de 2022, avui, divendres 19 d’agost, hi haurà festa per a infants, cercavila pels carrers de Sant Vicenç i la clàssica vetlada del Trempó & Jazz.

L’activitat començara a les 17 hores, a Cala Molins, amb una festa d’aigua per a infants amb festa d’espuma, música i molta diversió amb els banyadors, perquè quedareu ben xops.

A les 20 hores, hi haurà una doble cercavila pels carrers de Sant Vicenç. D’una banda, hi haurà els gegants i caparrots de l’Esbart de Sant Jordi, acompanyats pels Xeremiers Orats, i per l’altra, la Banda de Cornetes i Tambors del Soldà. Uns i altres acabaran a l’esplanada de davant l’església de Sant Vicenç, on aquest 2022 es trasllada la tradicional vetlada de Trempó & Jazz.

Val a dir que el trempó d’aquest 2022 és guarnició i no frugal plat fort, ja que el menú es completa amb porcella i un plat de fang, a més del pa, vi, aigua, meló, coca i gelat de sempre.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital

Pel que fa al Jazz anirà a càrrec del grup Jazz Live Jam, format per Markus Herrada (piano), Juanan Torrandell (baix), Merce Ventura (bateria), Omar Lanutti (guitarra), Antoni Oliver (saxo tenor).

El soparet començarà a les 21 hores i la música a partir de les 21.30 hores.

El preu del Trempó & Jazz de 2022 és de 20 euros. Per a qualsevol dubte, podeu telefonar al 697.25.14.47

El ball de pagès serà diumenge

La Mostra de ball de pagès de la formació Aires de la Cala serà aquest diumenge 21 d’agost, a partir de les 19’30 hores, al Mirador de cala Barques.

Aquesta actuació s’havia de fer dimecres, però es va suspendre per mor de les previsions de pluja.

PUBLICITAT