Festa i exposició per celebrar els 10 anys de la galeria Dionís Bennàssar

268

La galeria Dionís Bennàssar de Pollença està de celebració. Aquest 2022 fa 10 anys que obriren l’espai del carrer Antoni Maura, 11, i volen compartir aquesta celebració amb tothom que estima l’art. Per això, a la inauguració de la clàssica exposició col·lectiva “L’emprenta de les formes VIII”, hi haurà els artistes i música en directe a càrrec del grup “U Dirty Rices”.

La idea és compartir. De fet, “L’empremta de les formes VIII” que s’inaugurarà aquest dissabte 8 d”octubre, a partir de les 19 hores, serà una col·lectiva molt especial, com bé expliquen Pol Font, Cati Bennàssar i Toni Dionís en aquest escrit: “Que els anys passen volant no és cap revelació; és simplement una realitat. I en vam ser conscients durant la programació del present 2022, quan ens vam adonar que el proper mes d’octubre vam complir el nostre desè aniversari.

Quan vam obrir les portes per la Fira de Pollença el 2012 no teníem gens clar com podia funcionar la galeria, només comptàvem amb dues certeses: un reduït i boníssim elenc d’artistes provinents de l’antiga “Galeries Bennàssar” i una tremenda il·lusió per part nostra.

Nombroses exposicions, de les quals ens en sentim orgullosos, han passat per les nostres parets. També hem viscut moltes anècdotes i experiències, forjat noves i veritables amistats, rebut visites molt significatives, creat llaços veritables amb clients fidels i un llarg etcètera.. que volem compartir amb
vosaltres.

PUBLICITAT

Per tot això i perquè creiem que no hi ha millor manera d’exhibir aquest art i aquesta història, ho mostrarem amb una bona exposició col·lectiva de tots els nostres apreciats artistes fins a final d’any, una bona festa de celebració i aniversari i també reproduint cadascun dels cartells de totes les exposicions
esdevingudes a la nostra Galeria en un preciós llibre. Més de vuitanta imatges mostraran tot l’art que hi ha passat durant aquests deu anys: escultura, fotografia, art digital, obra gràfica i, sobretot, pintura, que han inundat la nostra Galeria amb una qualitat excepcional.

Volem, doncs, donar les gràcies a tota la gent que ha vingut a veure les exposicions, a tots els clients que ens brinden la seva confiança any rere any, als amants de l’art, a la premsa que ens dóna suport, als nostres col.laboradors i a tots els artistes que ens doneu vida amb el vostre preat talent. A tots vosaltres, moltes gràcies.”

L’horari de la Galeria és de dilluns a dissabte de 10.30 a 14.30 hores, i de 17 a 21 hores. I diumenge de 10.30 a 14.30 hores.

PUBLICITAT