FERNADO PERIANES DONA EL SEU FONS AUDIOVISUAL A POLLENÇA

600

Aquest dimarts, 19 de juliol, a les 20 hores, a can Llobera, hi haurà una recepció entranyable. I és que l’infatigable Fernando Perianes donarà el seu ingent fons audiovisual a Pollença.

Dècades de tradicions, de festes, d’actes culturals, socials, esportius… han estat immortalitzades per Perianes, un enamorat de la Cultura i la Bellesa que ha sabut veure i apreciar a Pollença i als pollencins.

En un gest de generositat impagable, Fernando Perianes cedeix així la crònica gràfica de la vida pollencina, el testimoni del passat immediat i ja no tant recent, una mirada al poble de veres en el qual conflueixen els protagonistes destacats, però també els ciutadans anònims que bateguen a l’hora per les festes majors.

Hores i més hores d’història en lletra minúscula impreses en diferents formats, minuts i segons que evolucionen amb la velocitat que ho ha fet la tecnologia que ha permès a Perianes “apropiar-se” una miqueta més d’allò que més estima: el seu poble.

PUBLICITAT

L’acte de recepció d’aquest legat que és com un cabdell de fil que ha de permetre teixir el passat amb els ulls del futur, és obert a tothom que, de cor i sense estridències, vulgui acompanyar l’amic Fernando Perianes.

PUBLICITAT