LA FCO REPRÈN L’ACTIVITAT

175

La Fundació Cors Oberts (FCO) reprèn l’activitat després de mesos que, degut a la situació sanitària dels darrers mesos, només duia a terme els projectes essencials.

Des que es va decretar l’alt risc de contagi de covid-19, la FCO va aturar projectes com la Fira de Segona Mà o el projecte Rasper 2.0. Ara que la situació sanitària ha millorat, FCO anuncia que reprèn el projecte Rasper 2.0, un projecte de recollida de roba per donar-li una segona vida. I és que, a canvi d’un petit donatiu, pot ser adquirida per a qui la necessita. Aquests doblers es destinen a projectes de la fundació.

Per tant, si teniu roba de seogna mà que està en bon estat, podeu dur-la a ca les monges dels Sagrats Cors, al carrer de Mallorca, 30 de Pollença. L’horari de recollida de roba és el dilluns dematí de 9 a 12 hores i els dimarts i divendres capvespre de 17 a 19 hores.

Per contra, si vos interessa comprar aquests objectes de segona mà, ho podeu fer a partir del 16 de març, cada dimarts i dijous entre les 16 i les 18 hores.

PUBLICITAT

Per altra banda, a més del projecte Rasper 2.0, el diumenge 28 de març, reprendrà la Fira de Segona Mà, al pati dels Sagrats Cors. Si tot va bé, la idea és organitzar una Fira de Segona Mà cada darrer diumenge de mes.

Tots dos projectes, actualment, es destinen a cobrir les necessitats acutals de famílies que, per diferents motius, s’han vist afectades per la crisi de la covid-19.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT