Exposició solidària dels alumnes del CEIP Costa i Llobera amb Abaimar

275

L’alumnat de segon cicle d’Educació Primària del Centre d’Educació Infantil i Primària Costa i Llobera de Pollença han organitzat una exposició solidària amb l’Associació Balear de Infants amb Malalties Rares.

L’exposició s’inaugurarà demà, 3 de novembre, a les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo. Tothom està convidat a veure les obres creades per als alumnes que, aquest curs 2022/23, cursen tercer i quart d’Educació Infantil. I, a més a més, qui vulgui comprar les creacions d’aquests alumnes podrà fer-ho amb l’afegit que revertirà en Abaimar, una entitat dedicada als infants amb malalties rares i a donar suport a les seves famílies.

Aquesta exposició està elaborada a l’Espai d’Art del CEIP Costa i Llobera, un espai d’aprenentatge a partir del qual els alumnes treballen temes diversos des de diferents assignatures. En aquest cas, l’objectiu era vidibilitzar la dona. Per això, han agafat tres museus espanyols en els quals hi ha poc protagonisme de la dona. A partir d’aquest treball, han creat les seves obres amb pintura acrílica damunt llenç.

PUBLICITAT
PUBLICITAT