Éxit del Club Bàdminton Pollença a Calvià

101

Una petita representació del Club Bàdminton Pollença va participar a una prova puntuable al Campionat d’Espanya, que es disputà aquest dissabte 24 de setembre, al polisportiu Es Galatzó de Calvià, on aconseguiren èxits interessants.

Per part de l’únic participant veterà, l’alcudienc Lluís, no va poder guanyar cap dels partits en individual en tocar-li el “grup de la mort” amb el calvianer Gabi que va esser el guanyador del Torneig.

Diferent va ser la seva participacio al dobles, en la qual va arribar a la final amb el seu company del Club Bàdminton Calvià, David. Varen disputar una bona final, però no varen poder superar als calvianers que se’n dugueren l’Or.

Pel que fa a les més joves, varen fer un paper impressionant. Aconseguiren dos Ors, dues Plates i dos Bronzes.

PUBLICITAT

L’alcudienca, Laia, va aconseguir la Plata en el dobles sub 13 i el Bronze en individual sub 13.

Per la seva part, la pollencina, Paula, va guanyar a Laia i va aconseguir la Plata a l’individual sub 13 i el Bronze a la categoria de dobles sub 13 en partits molt igualats.

La gran campiona del Club Bàdminton Pollença va ser l’alcudienca Antia, en endur-se dos Ors a les categories d’individual i dobles mixtes sub 15.

Tot plegat, uns resultats molt bons per als esportistes del Club Bàdminton Pollença que permeten afrontar aquest darrer tram de la temporada amb garanties i experiencia per als propers campionats d’Espanya que es disputaran al mes de desembre.

Enhorabona a tots!

PUBLICITAT