EXCEPCIONAL REORGANITZACIÓ DELS PAC AL MUNICIPI

1109
Sabem què hem passat i sabem com actuar.

Els Punts d’Atenció Continuada (PAC) del municipi de Pollença es reorganitzen per poder donar una bona cobertura a la població i a l’hora evitar contagis del COVID-19. Per això, a partir de dilluns 16 de març, funcionaran per agendes, o sigui que “es retiren els cupos i tothom (infermeres i metges) atendrà tothom en funció de la patologia que presenti”, ha dit la coordinadora de Pollença, la doctora Alejandra Valero, que deixarà de passar consulta “per dedicar-me a coordinar aquest nou sistema de funcionament”.

La mateixa Doctora Valera ha assegurat que “l’atenció a la població que faci falta es farà”. En aquest sentit, ha demanat “responsabilitat a tothom” i que, abans d’anar al PAC, telefonin a al Centre de Salut (971 53 23 01) o a Cita prèvia i els guiaran sobre com procedir en cada cas.

Pel que fa a les cites i analítiques programades, queden anul·lades a partir de dilluns 16 de març. Tot i amb això es faran les analítiques per a operacions urgents i per a embarassades.

La coordinadora dels PAC del municipi de Pollença, Alejandra Valero, ha informat que les illes Balears ha passat del nivell 1 al nivell 2 de contagi en superar els 20 casos de persones infectades pel COVID-19. Aquesta és una fase inicial, però cal extremar les mesures per evitar nous contagis. Per això, insisteix en la importància de rentar-se les mans amb aigua i sabó, sovint i mantenir una bona higiene personal. I també en sortir de casa només si és estrictament necessari.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT