EXCEL·LENT PAPER D’ÀNGELS LLOBERA A ECOLO TRAIL

684
Àngels Llobera va fer primera a la cursa Ecolo Trail de l'Izoard. Foto: Feim Kilòmetres.

La corredora pollencina Àngels Llobera va fer un excel·lent paper a la cursa Ecolo Trail de l’Izoard (França), on va acabar primera de la categoria fèmina i tercera de la general en invertir 5 hores i 53 minuts per fer un recorregut de 50 quilòmetres i 3.000 metres positius.

Segons explica la revista Feim Kilòmetres, en el moment de lliurar els premis, es va produir aquesta anècdota: “Llobera ha estat reconeguda per haver estat la primera dona en arribar a la meta, però a l’hora de l’entrega de premis absoluts no l’han deixada pujar al podi juntament amb els dos primers classificats: “Jo esperava tornar a pujar al podi amb els altres dos, però m’han dit que no. La reglamentació francesa no ho contempla i, per tant, no podia tornar a pujar al podi, encara que hagués quedat tercera”, explica [Àngels Llobera] a Feim Kilòmetres”.

Sobre la cursa, la pollencina explica a Feim Kilòmetres que ha tingut molt bones sensacions: “Normalment quan pujava més de 2.000 metres patia, però hem estat un mes aquí i ho he duit molt bé”. “A la primera cursa que vaig fer a la setmana de ser aquí em va anar bé, però ahir em vaig sentir molt bé des del principi i després vaig poder remuntar”, explica.

Llobera destaca que “vaig sortir tercera, vaig avançar i a la primera pensava que ni la agafaria, però després a l’avituallament em varen dir que la tenia a només 2 minuts i que venia una baixada. En la baixada la vaig agafar”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT