Eufòria blaugrana al sopar de Penyes del Barça de les illes Balears

600

El sopar de les Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, que varen organitzar les penyes de Pollença i d’Alcúdia, es va convertir en una mostra eufòrica del sentiment blaugrana dels penyistes de les balears.

El sopar va tenir lloc ahir, divendres 30 de setembre, a Son Sant Martí i congregà uns cinc-cents seguidors del F.C. Barcelona. El local s’havia decorat amb tres copes del Club, una d’una Lliga, una altra d’una Copa i altra de la Champions, a més de cartelleria diversa i totes les banderes de les Penyes illenques.

Els presidents de les penyes de Pollença, Joan Antoni Cifre i el d’Alcúdiac, Antoni Vallespir, amb el president Joan Laporta.

La celebració festiva comptà amb una notable presència de membres de la Junta Directiva del Club, encapçalats pel president Joan Laporta, i d’Enric Bosch, cap del Departament de penyes del Club, Antonio Escudero, Vicepresident, Josep Ignasi Macià, Directiu responsable Àrea de penyes, Mateu Mas, membre de la Comissió social; a més de diversos exjugadors, com el futbolistaJuanjo Estella i el de la secció de bàsquet Juan Domingo De la Cruz.

Un ambient de festa i eufòria va ser present tot el temps entre els barcelonistes.

La representació institucional estigué encapçalada per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, pel Director General d’Esports de la CAIB, Carles Gonyalons, Sebastià Lliteres, Director Institut Joventut IB, Andreu Serra, Conseller de Transició Turisme i Esports del Consell de Mallorca i pels batles d’Alcúdia, Domingo Bonnín, i pel de Pollença, Andrés Nevado, que es confessaren seguidors del club blaugrana.

PUBLICITAT

De les trenta-tres penyes barcelonistes de Balears feren presència vint-i-quatre. A aquesta quinzena trobada i es va recordar que des de poc abans de la pandèmia no s’havien pogut reunir.

Els presidents de les Penyes de Pollença, Joan Antoni Cifre i d’Alcúdia, Antoni Vallespir, conduïren la vetllada juntament amb el president de la Federació de les Penyes del FC Barcelona de les Illes, Oscar Escoda, i en els respectius parlaments destacaren el sentiment barcelonista del que és més que un Club.

El president Joan Laporta juntament amb els representants institucionals i membres de la directiva durant el sopar.

Durant la vetlada es donà una distinció a Santiago Coll, un dels fundadors de la primera penya barcelonista de Mallorca, el 1974. Així mateix es va fer una recaptació voluntària i solidària amb l’àrea oncològica infantil de l’hospital de Son Espases que recollí més de 1.200 euros.

El sopar transcorregué en un gran ambient festiu que fou destacat per totes les intervencions, i els illencs mostraren el suport al projecte esportiu de Joan Laporta qui sabé engrescar als assistents amb la il·lusió depositada en elprojecte esportiu que te grans reptes i que aconseguirà tornar tenir el F.C Barcelona en el lloc que es mereix.

Blaugranes de totes les edats celebraren la trobada. El president Laporta signà camisetes, saludà i es fotografià en tots els assistents que volgueren.
El barcelonisme celebrà la reunió en un ambient festiu.
PUBLICITAT