ESPECTACULAR INCENDI D’UN AUTOBÚS A DEL TIB A LA CARRETERA DE POLLENÇA AL PORT

224
FOTO: Xisco Mas

Fa pocs minuts que s’ha reobert al trànsit la carretera de Pollença al Port, tancada arran de l’espectacular incendi d’un autobús del TIB. L’incendi s’ha produït a les 10’15 hores, d’avui, dimecres 13 de setembre, al quilòmetre 57,500 de la carretera Ma-2200.

El vehicle venia de Palma i havia descarregat bona part dels passatgers a l’aturada de Pollença i ha continuat amb el trajecte cap al Port. A l’alçada de la Punta, el xofer ha vist que sortia fum de davall el vehicle. Per això ha aturat el bus a l’andana, ha fet baixar els passatgers i ha avisat la companyia perquè enviassin un altre vehicle per traslladar el passatge fins al Port de Pollença. Tot just ha arribat aquest autobús les flames s’han apoderat del vehicle sinistrat.


Ràpidament, s’han personat al lloc del sinistre agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, així com també voluntaris de Protecció Civil. A l’hora que han arribat tres camions de bombers dels parcs d’Inca i d’Alcúdia que, molt ràpidament, han sufocat les flames.

De moment, es desconeixen les causes que han motivat l’incendi, tot apunta a què s’ha originat al motor de l’autobús; un autobús d’11 o 12 anys que fa just una setmana havia superat amb èxit una revisió, segons comentaris de testimonis dels fets.

PUBLICITAT

Durant la mitja hora llarga en què s’ha treballat amb l’extinció de les flames, la carretera de Pollença al Port s’ha tancat al trànsit rodat. En aquests moments, ja es pot circular amb normalitat.

nor
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT