ESPAGUETIS  NEGRES  “FRUTTI  DI  MARE”

125

Eva Remolina – AMIC

Presentem una recepta nutritiva, saborosa i que ens farà quedar molt bé quan tinguem convidats a casa. A més, és molt fàcil de fer.

Aquests són els ingredients que necessitem:

Quantitats per a 2 persones:

PUBLICITAT

– 250 g d’espaguetis negres a la sípia.

– 1 calamar.

– 250 grams de llagostins.

– 200 grams de musclos.

– 1 ceba.

– 3 grans d’all.

– 1 pebrot verd

– 1 caiena

– oli i sal.

Preparació:

El primer que farem serà posar a coure els musclos perquè vagin obrint.

Mentrestant, en una paella, sofregim l’all, la ceba i els pebrots, juntament amb la caiena.

Un cop daurada la verdura, la reservem i a la mateixa paella, afegint un altre rajolí d’oli, fregirem els llagostins prèviament pelats i el calamar trossejat.

Quan ja ho tinguem tot, apaguem el foc i en una altra olla anem posant a coure amb sal els espaguetis, fins que quedin “al dente”.

Una vegada estiguin, els colem i els afegim a la paella amb el sofregit i l’ofeguem tot junt durant 5 minuts perquè agafin tots els aromes i sabors.

Transcorregut aquest temps, estaran llestos per a servir.

PUBLICITAT