És saludable tota la mel que es consumeix?

112

En temps del menjar processat i ultraprocessat, els dubtes sobre la repercussió dels aliments en la salut creixen i, sobretot, esdevenen més acusats quan es tracten d’aliments “aparantment” saludables com és ara el cas de la mel industrial o no que es troba al mercat. Per això, si vos preocupa si és saludable la mel que consumiu, aquest divendres a Can Bum, podreu descobrir-ho de la mà d’un especialista com Emmanuel Canales, fundador de l’Escuela de Apicultura Natural de Xile.

Aquest divendres, 22 de setembre, a les 19 hores, a Can Bum, Emanuel Canales oferirà una conferència que duu per títol “Apicultura natural i regenerativa”.

Durant una hora i mitja, aprocimadament, Canales, exposarà “els principis que regeixen aquesta nova forma de fer apicultura i relacionar-nos amb les abelles”, han apuntat des de Cap de Fibló, organitzadors d’aquesta activitat. I, en acabar, s’encetarà un debat al voltant d’aquests ésser meravellosos.

I és que, “amb la màxima de respectar i recuperar els cicles i comportaments naturals de les abelles, mentre es fa una apicultura rentable i productiva, contribuim a cuidar i enfortir les poblacions d’aquests pol·linitzadors clau per a la vida a la Terra”.

PUBLICITAT

Animau-vos a endinsar-vos en el món de les abelles, l’entrada és gratuïta. Ara bé, és recomana formalitzar una inscripció a través de capdefiblo2016@gmail.com

PUBLICITAT