ES REPRENEN ELS CLUBS DE LECTURA

207
Aquests dies les Biblioteques de Pollença han reprès els contacontes i es prepraren per als Clubs de Lectura.

Els diferents Clubs de Lectura que funcionen al municipi de Pollença volen reprendre l’activitat que, degut a la pandèmia de la covid-19, es varen aturar temporalment el passat mes de març.

Per això, durant aquest mes d’octubre, avisaran els possibles interessants per dur a terme reunions per temptejar qui està interessat i en quines condicions vol participar al Club de lectura de la nova normalitat. De fet, per raons de seguretat sanitària, ja han avançat que el nombre de participants serà limitat. A més a més, també es tractaran temes pràctics com les possibles dates i hores del Club de Lectura, i els títols dels llibres que els fa ganes llegir.

Si tot va bé, la idea és que les primeres sessions dels Clubs de Lectura s’iniciin el mes de novembre i s’allarguin fins al mes de juny de 2021 pel que fa als adults, i fins al mes de maig per als infants i joves.

Des de l’àrea de Biblioteques, s’està coordinant la reserva de llibres escollits a la Xarxa de biblioteques de Mallorca, en el cas que sigui possible.

PUBLICITAT

Vincent Fouillat, nou coordinador del Club de lectura de Pollença

Aquest curs 2020-21, els coordinadors del Club de Lectura de les Biblioteques de Pollença seran Vicent Fouillat (Pollença); Christian Taylor (Port de Pollença) i Catalina Cifre (Club de lectura infantil).

Aquesta és la primera temporada que el llibreter Vicent Fouillat coordina el Club de Lectura, ja que fins ara el responsable n’era Pere Salas qui, fins fa poques setmanes, era arxiver i bibliotecari de Pollença.

Per la seva part, Christian Taylor de l’Escola d’Adults coordina el Club de Lectura que organitza l’àrea de Biblioteques de l’Ajuntament de Pollença. I Catalina Cifre es la responsable de coordinar el Club de lectura infantil des de la seva creació.

Balanç dels passats Clubs de lectura

L’any 2019-20 participaren 11 persones al Club de lectura infantil que comptà amb la col·laboració de la Fundació Guillem Cifre Colonya, que aportà els exemplars del títol elegit que havia estat premiat amb el Premi de literatura infantil i juvenil que concedeix l’entitat financera.

Al Club de lectura de Pollença, hi participaren una vintena de persones i, al Club de lectura del Moll, una quinzena.

Com s’ha dit abans, el confinament per la pandèmia de coronavirus va obligar a interrompre temporalment els Clubs de lectura, però posteriorement es reprengueren online. Si tot va bé, a partir del mes de novembre els Clubs de lectura emprendran una nova etapa presencial.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT