ES REACTIVA EL PROJECTE DE REFORMAR LA TAVERNA DELS JARDINS

556
Façana nord. Foto: Projecte bàsic de reforma

La reforma de la taverna dels Jardins Joan March està més a prop ara que l’Ajuntament de Pollença ha tret a licitació el projecte. Fins al dia 13 de desembre les constructores interessades poden presentar les seves ofertes. El pressupost màxim del projecte, sense IVA, és de 38.551 euros.

Façana sud. Foto: Projecte bàsic de reforma

Així serà la nova taverna

La taverna dels Jardins Joan March és un antic edifici aïllat que es troba a la cantonada dels carrers Miquel Capllonch i Sant Domingo. Te una superfície de 77 m2 i els darrers anys s’ha usat de manera puntual com a magatzem, bar o tenda per diferents associacions de Pollença. L’obra consisteix en millorar l’habitabilitat i la higiene del local amb la finalitat d’adequar-lo als usos actuals d’aquest espai.

Plànol de l’estat final de la reforma. Foto: Projecte bàsic de reforma

Més concretament és farà un bany adaptat, es canviaran les finestres i les portes per millorar l’aïllament, s’eliminarà la barra de bar i es substituirà per un a mòbil i s’esbucaran els murs interiors que divideixen l’espai. Per al bany es farà una porta a la façana que dona als jardins per a que s’hi pugui accedir des de l’exterior. Aquesta nova porta es farà al lloc on ja hi havia antigament una obertura. També es milloraran El termini d’execució de l’obra serà de quatre mesos.

Alçat de la façana sud. Foto: Projecte bàsic de reforma
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT