ES PROGRAMA LA CURSA SERRA NORD PER ALS DIES 30 I 31 DE GENER

262

A Secció de Muntanya del Club Pollença són optimistes i ja han començat a organitzar la cursa Serra Nord, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de desembre. Evidentment per aquesta cursa s’extremaran les mesures, i els dos recorreguts habituals (Soller-Pollença i Lluc-Pollença) es faran en dos dies per evitar aglomeracions. El recorregut de la cursa seguirà exactament el traçat de la GR 221 i només podrà haver-hi un màxim de 150 inscrits a cada cursa. El dia 24 de desembre s’obriran les inscripcions per als dos recorreguts, i unes hores abans s’obriran per als socis de Secció. Per apuntar-se enguany caldrà estar federat i assegurat tot l’any 2021. El termini per a poder-se federar el 2020 començarà la segona setmana de desembre i els preus, a Secció de Muntanya, seran els mateixos que l’any passat.

Cursa Tomir

La cursa Serra Nord és una de les poques que es va disputar l’any passat, ja que va tenir lloc el 24 de gener, setmanes abans del confinament. No va passar el mateix amb la Cursa Tomir, que s’havia de disputar el 29 de març, i es va haver de suspendre. Casualment aquest 2020 la cursa Tomir cumplia 20 edicions, i per aquest motiu a Secció de Muntanya s’havien proposat recuperar el traçat original de la cursa, partint de Son Grua, passar pel Tomir, Fartaritx, i arribant a Pollença. Per aquest motiu a Secció ja estan pensant en l’edició del 2021, que tindrà lloc a finals de Març amb el mateix recorregut que s’havia de fer el 2020.

Travessa de la Serra anulada

Pel que fa a la Travessa de la Serra de Tramuntana, que els darrers anys es feia el mes de desembre, enguany ja ha estat anul·lada, per la qual cosa els afeccionats a les distàncies ultra hauran d’esperar a desembre del 2021.

Repte 2020+2020

D’altra banda, els dies 19 i 20 de desembre tindrà lloc el repte 2020+2020. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada que consisteix en ascendir 2020 metres de desnivell positiu, i també negatiu, amb menys de 36 hores. Els corredors que participin podran fer el repte en qualsevol moment entre les 8 del de matí de dia 19 de desembre i les 20 del capvespre de dia 20 de desembre de 2020. També podran fer-ho el lloc que desitgin i molts de Pollencins ja han pensat fer-ho al Puig de Pollença, el qual hauran d’ascendir 7 vegades. La inscripció, que es gratuïta es pot fer a Elitechip.net, i una vegada s’hagi fet el recorregut s’haurà de penjar el track a l’aplicació d’Elitechip.

PUBLICITAT

I és que a poc a poc els diferents clubs es van animant a programar curses, tot seguint les mesures de la nova normalitat. De fet, en les curses d’atletisme, de muntanya, ciclisme o triatló que s’han disputat fins ara no s’ha constatat cap contagi, el que fa pensar a les federacions i a la Conselleria d’Esports que de cara a març de l’any que ve es podran anar ampliant les inscripcions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT