ES PRESENTA TEIXIT EMPRESARIAL, UNA ASSOCIACIÓ PER UNIR L’EMPRESA DE POLLENÇA

406

Avui de matí s’ha presentat a la sala de plens de l’Ajuntament de Pollença la nova associació de petita i mitjana empresa “Teixit Empresarial”. La presidenta de l’associació i el secretari, Dolors Domínguez i Bartomeu Fuster, juntament amb el batle de Pollença, Bartomeu Cifre, i el regidor de comerç, Miquel Llobeta, han presentat l’acte. Aquesta associació sorgeix de la voluntat d’aglutinar les associacions empresarials del municipi preexistents per poder unir esforços a l’hora de promocionar i millorar els diferents sectors empresarials. De moment ja s’han unit al projecte 75 empreses provinents de les associacions de comerciants, artesans i restauradors, a més de comptar amb la Cooperativa de Pagesa de Pollença com un soci més. Aquesta unió dels esforços i recursos econòmics de les diferents associacions els ha permès professionalitzar la feina associativa amb la contractació d’una gerent. El regidor de comerç, Miquel Llobeta, ha mostrat tota la predisposició i màxim suport de l’ajuntament a l’hora de desenvolupar “Teixit Empresarial”, una associació que es va començar a gestar la passada legislatura. La presidenta de l’associació, Dolors Domínguez, ha destacat que un dels principals objectius serà treballar per convèncer al consumidor de comprar al municipi, ja que això no només repercuteix en l’empresari, sinó que ho fa amb els treballadors, distribuïdors, productors, etc. A més ha explicat que aquesta feina no només es farà de manera global per a tota l’empresa, sinó que s’han creat grups de feina que treballaran per les necessitats de cada sector. Segons secretari de l’associació, Bartomeu Fuster, es treballarà per transformació digital dels negocis i es donaran eines per fer-ho a les empreses. També ha posat sobre la taula la necessitat de treballar de forma conjunta per millorar la imatge dels negocis del poble.

“Teixit Empresarial” a la Fira

Teixit empresarial tindrà una paradeta informativa a al carrer Campos, a la zona de la Cooperativa Pagesa. Allà, amés d’oferir informació per atots els interessats, els restauradors de l’associació faran cuina en directe (showcooking). Aixó serà el dissabte de les 18 hores a les 20 hores, i el diumenge a de 10,30 hores a 13,30 hores.

Sorteig

Teixit Empresarial sorteja 7 vals de compra de 40 euros i un sopar valorat en 80 euros per gastar a comerços associats. Per participar del sorteig només cal fer una compra igual o superiors a 10 euros a qualsevol dels comerços de Teixit Empresarial entre el 30 d’octubre al 9 de novembre. El sorteig es farà el diumenge de la Fira a les 14 hores a la paradeta del carrer Campos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital