ENTRE EL CEL I LA TERRA, SENTIR RODRIGO HAMU QUINTEROS

642

Avui 18 de setembre, a les 20 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, hi haurà el concert Entre el cel i la terra, un concert en què tant cantants i músics com públic sentirà Rodrigo Hamu Quinteros qui, per aquestes dates, hagués fet 50 anys. L’entrada és gratuïta.
En record i en homenatge al músic Hamu Quinteros, les solistes Marcela Inguanzo (soprano) i Yolanda Riera (mezzosoprano); al piano, Suzzanne Bradbury, Karen Alonso i Andreas Beskow; a la guitarra, Damián Valent, acompanyaran les corals Camerata Pollencina, Coral Filarmonia, Coral de Valldemossa, Coral 7/17, Cor de Pollença, Voce incamera i Escola de música de la Pobla, i l’Orquestra de Cambra Aprilis amb els violins Soriana Ivaniv (concertino), Leha Wolfe, Hanna Shakun, Damià Salas i Maria Isabel Vazquez, les violes Hector Bujosa i Genci Gjata, el violoncel Biel Fiol i el contrabaix Emili Vivas.
El concert tendrà dues parts durant les quals s’interpretarn peces corals i instrumentals, escollides pel mateix Rodrigo Hamu Quinteros qui, a més a més, també hi va posar el títol d’Entre el cel i la terra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital