ENS HA DEIXAT EN BERNAT SEGUÍ “ BALATER”

1749
Bernat Seguí "Balater".

Pere Llobera “Morou”

Fa pocs dies, després d’una llarga malaltia, ens ha deixat en Bernat Seguí “Balater”. Només tenia 56 anys, massa prest per anar-se’n d’aquest món. Feia molts d’anys que el coneixia, ja que va ser un dels xics que varen anar a les primeres colònies d’estiu de Cala Murta, quan només tenia 9 anys. Després, com ha soci infantil i juvenil, també participava de les excursions i acampades de la Secció de Muntanya. Ja de més gran va fer molts d’anys de monitor als campaments d’estiu. Era una persona que sempre estava disposada a ajudar i participar. Durant anys va ser vocal de la Junta Directiva i també, durant 4 anys, va ser el president de la Secció de muntanya del Club Pollença,

La seva vida profesional va estar relacionada amb el món de la nàutica, (manteniment i reparació d’embarcacions). Gran aficionat a la mar. Amb el seu amic Toni, tenien un llaüt de fusta de nom “Esperança” i feren moltes singladures i bones pescades.

Pel febrer de 2020 va sortir a les notícies de la premsa local, perquè va fer donació al Museu de Pollença d’una obra den Guillem Bestard.

PUBLICITAT

Descansa en pau Bernat.

GLOSA PER EN BERNAT SEGUÍ “BALATER”

Tots te deiem Balater
el teu nom era Bernat
massa prest te n’ has anat
te quedava molt per fer.

Recordaré Cala Murta
on feiem els campaments
hi passarem bons moments
per tu la vida ha estat curta.

Mirant les fotografies
que ferem del campament
a moltes hi ets present
hi ajudaves quan podies.

La teva barca Esperança
amb tu no navegarà
quan jo la veuré passar
çme pegarà l’anyorança.
Bernat Seguí “Balater” amb els directors del Museu de Pollença, Andreu Aguiló i Aina Aguiló, el dia que donà un quadre de Guillem Bestard al Museu.
PUBLICITAT