ENQUESTA: S’HAURIA DE CANVIAR DE DATA EL SIMULACRE DELS MOROS I CRISTIANS?

1604

És mal de dir quan es podran tornar a celebrar festes multitudinàries, però el que és segur és que no es podran fer fins que no s’hagi arribat a la immunitat de grup, i per això és necessari que hi hagi un 70% de la població vacunada. Segons les previsions del Govern i el ritme de vacunació actual, això no passarà fins a final d’agost. Això vol dir que enguany tampoc hi haurà simulacre de Moros i Cristians, tot i que potser sí que es podran celebrar actes de molta menor envergadura.

Ahir en una assemblea celebrada a l’Ajuntament de València es va aprovar gairebé per unanimitat, celebrar les Falles entre l’1 i el 5 de setembre, una decisió que ja té el vistiplau de la conselleria de Sanitat Valenciana. Evidentment, la decisió està subjecte a la situació sanitària del moment, però les dates estan fixades. Tot i que han avisat que seran unes Falles en versió reduïda, si hi ha Falles, per què no podria haver-hi simulacre dels Moros i Cristians? A més, les Falles s’han mogut molts mesos, i el simulacre només seria qüestió de setmanes.

Fa uns dies, un usuari del grup de Facebook “No ets de Pollença sinó…” avisava, precisament, de què les Falles de València es podrien celebrar a setembre i posava a sobre la taula una qüestió que volem traslladar als nostres lectors: S’hauria de canviar de data el simulacre dels Moros i Cristians, com ja s’ha fet amb les Falles de València? I ja que hi som, quan creus que seria una data adequada?

PUBLICITAT
PUBLICITAT