ENQUESTA: QUINA NOVA TRADICIÓ ELIMINARIES

492
FES CLIC A LA IMATGE PER RESPONDRE L’ENQUESTA

Pollença és un poble de tradicions arrelades (Pi, Cavallets, Davallament, Àguiles, Cossiers, Moros i Cristians…), costums que, des de fa segles, es repeteixen any rere any com es repeteix Nadal, els Darrers Dies, els sants o els aniversaris, entre altres.

Tanmateix, però, l’evolució implica canvis; posar i llevar, recuperar i prescindir, contaminar-se o maridar amb costums, tradicions i fantasies d’altres parts del món. Renovar-se o morir, diu la dita, encara que no tothom accepti bé els canvis. D’això, precisament, volem prendre el pols als nostres lectors virtuals que, per ventura, ja van ben assaciats de tradicions nadalenques, quan tot just és dia 25 de desembre, fum, fum, fum… I que no és queixin perquè, una vegada arrelat el Black Friday, qualsevol any, trobaran un descomunal indiot rostit per sopar el Dia d’Acció de Gràcies. Temps al temps, que fa vint anys ningú sabia què era ni el Halloween ni el Black Friday… i ara tenim tots els carrers plens d’homes vermells que s’enfilen pel frontis!

En definitiva, sense renunciar a la multiculturalitat, a la diversistat i a l’obertura de mires, ara que ja heu dinat, heu fet sobretaula, estau tips de torrons i de cunyats… us proposam espassar-vos els nervis amb un test, un test sobre quina tradició empeltada us fa més ràbia?

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT