ENQUESTA: QUÈ OPINES DE LA FIRA DE POLLENÇA 2018?

284
Fes clic sobre la imatge per respondre l’enquesta

Els pollencins som gent d’opinions contrastades. Anam del blanc al negre sense passar pel gris. O pot ser, el que passa, és què els que es fan escoltar només són els d’opinió més radical, mentre que els moderats, no diuen res. També s’ha de dir que la majoria dels que ho veuen tot tan fosc, o tan clar, solen opinar en funció de l’afinitat cap al partit que governa.

Per exemple, de la fira d’enguany s’ha sentit gent que la veu sobredimensionada, amb un excés d’actes i espais; mentre que d’altre gent ha vist una fira petiteta com el mercat d’un diumenge qualsevol. També n’hi ha que han criticat molt la ubicació dels cotxets, però d’altres recolliren signatures en contra de què s’instal·lassin al solar de Can Bach. Cada any també es parla de què no es fa res al carrer Major, però quan es va voler fer, molts es varen queixar…

Sigui com sigui, avui us demanam que deixeu els colors polítics de banda i respongueu les tres preguntes que plantejam a l’enquesta d’aquesta quinzena. Primer posar nota a la fira d’enguany, i després assenyalar les coses que han agradat més i les que han agradat menys. Les respostes seran publicades al pròxim número del Punt Informatiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT