ENQUESTA: POLLENCINES QUE HAN FET HISTORIA

366
Fes clic a la imatge per respondre l’enquesta

El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional Contra la Violència Masclista, una realitat que s’ha d’eradicar de manera transversal. Amb tot el respecte i sensibilitat, des de puntinformatiu.cat, volem manifestar el nostre suport a les víctimes de la violència masclista i reivindicar el rebuig envers qualsevol tipus de violència.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a les dones d’aquest poble, us volem convidar a què ens ajudeu a fer un rànquing: el de les pollencines més destacades de la Història de Pollença. Des de segles immemorials, s’ha exercit una “violència” invisible contra les dones que, a pesar de ser el 50 per cent de la població i haver desenvolupat un treball en la societat equiparable al dels homes, han estat obviades i arraconades.

Per aquest motiu, hem ideat una activitat lúdica i a l’hora reivindicativa. Es tracta de triar les pollencines més destacades entre un llistat que hem preparat i/o proposar altres dones de Pollença que creieu dignes de ser-hi. Convé puntualitzar que, per raons òbvies, hem deixat les dones que ara mateix duen endavant una destacada trajectòria professional. En aquest sentit, a part de no voler ser injustos, cal reconèixer que, comparat amb les dones que ens precediren, les dones d’avui en dia estan en un altre nivell, en una situació molt distinta de les dones que la història ha esborrat. Evidentment, per ser incloses a aquest rànquing no cal que hagin nascut a Pollença, però sí que hi hagin tingut una activitat destacada. Es poden votar fins a tres opcions de les que proposam i també afegir les que es vulguin a l’opció “Amb l’objectiu de donar visibilitat a les dones d’aquest poble, us volem convidar a què ens ajudeu a fer un rànquing: el de les pollencines més destacades de la Història de Pollença. “Afegeix la teva proposta”.

PUBLICITAT
powered by Typeform
PUBLICITAT
PUBLICITAT