ENQUESTA: CANERA MUNICIPAL?

660

La recollida de signatures instant l’Ajuntament de Pollença a construir un refugi d’animals, municipal o mancomunat, ha obert un debat entorn a com s’han de tractar els animals abandonats.
La iniciativa de la recollida de signatures planteja que el servei contractat a Natura Park és car, està lluny i té denúncies per negligències pel tracte als animals. Per això, insta l’equip de govern a complir el programa electoral de Junts Avançam, que plantejaven dues opcions al respecte: reiniciar les negociacions per tal que el Refugi d’Animals pugui tornar col·laborar amb l’Ajuntament o promoure la creació d’una canera municipal o comarcal amb altres ajuntaments.
Des de l’Ajuntament, asseguren que sí, que al programa de Junts Avançam apostaven per la construcció d’un refugi d’animals i que continua essent la seva intenció. Ara bé, s’han trobat que els ajuntaments de la zona nord no tenen voluntat de participar en donar aquest servei de manera mancomunada. I assumir la construcció d’un refugi cent per cent municipal té un cost econòmic i organitzatiu molt alt. Per això, abans de tirar endavant el refugi, cal avaluar si l’Ajuntament podrà assumir un servei com aquest. O sigui que l’equip de govern avalua la viabilitat de construir un refugi.
Així les coses, totes les opcions possibles tenen pros i contres. Per això mateix PUNT iNFORMATIU vol prendre el pols als pollencins i que diguin què s’ha de fer amb els animals abandonats al municipi de Pollença.(Resultats provisionals)

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT